Hake wil niet te lang stilstaan bij problemen: 'Heeft geen zin'

Reacties

FC Twente-trainer René Hake heeft het niet met zijn spelers over de uitspraken van Bert van Oostveen over de toekomst van de club gehad. De directeur betaald voetbal van de KNVB zei woensdag niet te verwachten dat Twente volgend jaar nog actief is in het profvoetbal.

Hake wil niet te lang stilstaan bij problemen: 'Heeft geen zin'

Die uitspraak zorgde voor veel commotie rond de club, maar Hake heeft geen behoefte om zijn spelers te vragen wat zij van de problemen binnen FC Twente vinden. 'Interim-directeur Onno Jacobs heeft ons goed geïnformeerd, maar voor ons heeft het geen zin om uitgebreid stil te staan bij die situatie. Voor ons is nu de wedstrijd van morgen het enige wat telt', doelt Hake op de clubsite op het duel met ADO Den Haag van vrijdagavond (20.00 uur).

Als gevolg van het onderzoek van Ben Knüppe stapte financieel directeur Gerard van den Belt eerder woensdag ook op, net als bestuurslid Joop de Winter. Bestuursleden Hein Trebbe en Hennie ten Hag zullen volgende week aftreden.

Hake wil er niet te veel woorden aan vuil maken en richt zich op het duel met ADO. 'Iedereen is fit, dat is een goed teken', meldt Hake. Eerder dit seizoen gingen de Tukkers thuis met 1-4 de boot in tegen de Hagenaren. Twee weken later ontsloeg de ploeg trainer Alfred Schreuder en begon diens assistent Hake aan zijn klus als hoofdtrainer van de ploeg uit Enschede.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.