Hake: 'We gaven de goals veel te makkelijk weg'

Reacties

Kinderlijke fouten in de defensie hebben FC Twente op bezoek bij FC Utrecht de kop gekost volgens René Hake (4-2). Zo verzuimde de coach de week waarin hij een verbintenis tekende als hoofdtrainer te bekronen met een zege.

Hake: 'We gaven de goals veel te makkelijk weg'

'In de eerste fase na rust moeten we de wedstrijd naar ons toe trekken. We hadden Utrecht waar we het hebben willen', analyseerde Hake bij de NOS. De vier tegengoals die de Tukkers om de oren kregen, waren volgens de oefenmeester voornamelijk te wijten aan eigen fouten. 'We gaven de goals heel makkelijk weg vandaag.'

'Bij de 1-1 kwamen we onze afspraken niet na. Bijen moet gewoon bij Letschert blijven en dan kan Oosterwijk die bal eenvoudig wegkoppen.' De tweede Utrechtse treffer van de middag werd ingeleid door een fout van de achttienjarige sluitpost Joël Drommel, die de bal eenvoudig inleverde bij de tegenstander. 'Die fout mag je niet maken, hoe jong je ook bent', luidde het oordeel.

Technische staf
De 43-jarige Drent tekende eerder deze week een contract als hoofdtrainer tot het einde van het seizoen en verwelkomde assistent Marino Pusic bij zijn technische staf. 'Hij is sterk in het observeren van processen in de groep en kan uitstekend training geven aan de groep die we hebben', vertelde de opvolger van de ontslagen Alfred Schreuder over de nieuwkomer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.