Hake put tegen Feyenoord hoop uit eerdere krachtmetingen

Reacties

Trainer René Hake beseft dat FC Twente zondag van goeden huize moet komen om het koploper Feyenoord lastig te maken. De coach hoopt dat zijn ploeg hetzelfde laat zien als in eerdere krachtmetingen dit seizoen.

Hake put tegen Feyenoord hoop uit eerdere krachtmetingen

'We moeten goed en gegroepeerd spelen, waardoor we ook agressief kunnen zijn. Als je dat niet doet, heeft Feyenoord genoeg kwaliteit om zich daar onderuit te spelen', aldus Hake vrijdag op zijn persconferentie in aanloop naar het treffen met Feyenoord in de Grolsch Veste (14.30 uur).

Hake leeft op basis van de eerdere krakers dit seizoen met enig vertrouwen toe naar het duel van zondag. De Tukkers waren  in december op eigen veld nog met 1-0 te sterk voor Ajax. Een maand eerder kwam PSV in Eindhoven niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de huidige nummer acht van de Eredivisie.

'In de wedstrijden tegen andere clubs die bovenin meedraaien hebben we dit seizoen laten zien dat we iets extra's kunnen geven. Dat zal minimaal hetzelfde moeten zijn tegen Feyenoord', beseft Hake, die zondag in ieder geval niet kan beschikken over de geschorste Bersant Celina.

De coach weet wat hem te wachten staat tegen Feyenoord, dat in Enschede al de zevende competitiezege op rij kan boeken. 'Feyenoord maakt een heel stabiel seizoen door en is de terechte koploper. Als je het tegen dit soort ploegen niet goed doet, dan ga je het heel zwaar krijgen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.