Hake kijkt niet op van goede reeks Feyenoord

Reacties

Trainer René Hake is niet verrast door de goede reeks van Feyenoord, dat de laatste vijf competitieduels allemaal won. 'De kwaliteit is nadrukkelijk aanwezig bij Feyenoord', aldus Hake, die met FC Twente zondag tegen de Rotterdammers speelt (aftrap 16.45 uur).

Hake kijkt niet op van goede reeks Feyenoord

Feyenoord begon het kalenderjaar met een reeks van negen wedstrijden zonder overwinning, maar sinds 28 februari won de ploeg van Giovanni van Bronckhorst al zijn duels. 'Het is knap dat ze hun rug gerecht hebben na een serie nederlagen', zegt Hake op de clubsite. 'De kwaliteit is nadrukkelijk aanwezig bij Feyenoord, dus heel raar is het ook niet dat ze weer terug zijn. De ploeg heeft veel dynamiek, ze spelen met veel positiewisselingen en ze creëren tegen elke tegenstander mogelijkheden', analyseert Hake de Rotterdammers, die eerder dit seizoen in De Kuip met 5-0 te sterk waren voor Twente.

Hake moet het in Enschede zonder zijn aanvoerder Felipe Gutiérrez doen. De 25-jarige middenvelder is in Chili om bij de geboorte van zijn kind te zijn. Naast Gutiérrez ontbreken ook Jelle van der Heyden, Thomas Agyepong, Joël Drommel, Jari Oosterwijk, Giorgos Katsikas en de geschorste Zakaria El Azzouzi. Bruno Uvini draagt bij afwezigheid van Gutiérrez de aanvoerdersband.

De KNVB strafte FC Twente deze week met drie punten in mindering vanwege het intrekken van de jaarrekening. De Tukkers zakten daardoor van de tiende naar de dertiende plaats. Feyenoord staat derde met vijf punten voorsprong op AZ.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.