Hahn liet alles door, Neymar zingt spanning van zich af

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Hahn liet alles door, Neymar zingt spanning van zich af

'Hahn zat bij Ajax in een fase dat ieder schot op doel erin ging.'
• Tegenwoordig is Warner Hahn een lastig te passeren doelman, maar dat was in het verleden wel anders. Ronald de Boer had met de Rotterdammer te maken in de jeugd van Ajax. Hier maakte Hahn geen indruk en moest hij vertrekken.  (FOX Sports)

'Ik heb op mezelf gestemd.'
Ron Jans heeft dit seizoen met PEC Zwolle uitstekend gepresteerd. De trainer won de Johan Cruijff Schaal, stond weer in de bekerfinale en heeft de play-offs voor Europees voetbal behaald. De prijs voor coach van het jaar ging echter naar Philip Cocu van PSV. Jans vond dat hij hem wel had mogen winnen en stemde op zichzelf.  (FOX Sports)

• Sepp Blatter ging al eens onderuit voor het oog van de camera, maar nu heeft ook een Australische voetbalbobo een uitglijder gemaakt. Frank Lowy, de voorzitter van de Australische voetbalbond, viel van het podium tijdens de uitreiking van de kampioenstrofee aan Melbourne Victory.

• Het afscheid van Steven Gerrard op Anfield was groot nieuws over de gehele wereld. De clublegende werd nog één keer groots onthaald door de fans tijdens zijn laatste thuiswedstrijd. De beelden die dat opleverden zorgen nog steeds voor kippenvel.

• Barcelona kan in het duel met Atlético Madrid de landstitel veiligstellen. Dat zorgt voor grote spanning bij de spelers van de Catalaanse grootmacht. Neymar en enkele teamgenoten proberen die van zich af te zingen.

• Mario Balotelli staat niet bekend om zijn emotionele kant. Na het afscheid van ploeggenoot Steven Gerrard op Anfield is er een brief opgedoken van de spits. Of de met de hand geschreven tekst echt afkomstig is van de Italiaan is niet duidelijk.

• De drie broertjes Bacuna zijn hard op weg dit seizoen allemaal een prijs te pakken. Met FC Groningen won Juninho de KNVB-beker, Leandro staat met Aston Villa in de finale van de FA-Cup en Johnson won zaterdag met Harkemase Boys de beker van district Noord.

• Dit seizoen zijn selfie sticks verboden op White Hart Lane. Tottenham Hotspur legde dit verbod op aan de fans, nadat er diverse klachten waren geweest over de stokken. Blijkbaar is dit verbod niet geldig voor de spelers.

'Kompany is de beste verdediger tegen wie ik ooit heb gespeeld.'
Luis Suarez en Vincent Kompany hebben over de afgelopen jaren diverse duels uitgevochten. In de periode dat de Uruguayaan bij Liverpool actief was en ook dit seizoen, toen in de achtste finale van de Champions League Barcelona tegenover Manchester City stond. De aanvaller van de Catalanen heeft dan ook veel respect voor de Belg. (Le Buteur)

Fabio Cannavaro bracht net als vele anderen een eerbetoon aan Steven Gerrard. De Italiaan was echter niet helemaal bij de les. Hij plaatste bij zijn eerbetoon op Twitter een foto van Frank Lampard.

• In Engeland zijn de Royal Guards een grote toeristische attractie. De bewakers van diverse gebouwen worden dan ook regelmatig op de foto gezet. De Fransman Séan Garnier is een bekend straatvoetballer en deed het kostuum met de beroemde muts aan. Hij liet zichzelf op de plaat vastleggen met toeristen om ze vervolgens uit te dagen met een bal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.