Haar: 'Ook qua kansen was dit duel in evenwicht'

Interim-trainer Martin Haar van AZ baalt van de late gelijkmaker tijdens het thuisduel met PAOK Saloniki (1-1) in de Europa League, ook al beseft hij dat de Grieken over de gehele wedstrijd niet minder waren dan zijn ploeg.

'We begonnen sterk aan deze wedstrijd', blikte Haar na afloop van de wedstrijd terug op de clubwebsite. 'Vooral de eerste tien minuten zag ik een goed AZ. Daarna kwam PAOK beter in zijn spel en werd het een gelijkopgaande strijd. Ook qua kansen was dit duel in evenwicht.'

'Toen PAOK met Salpingidis als tweede spits ging spelen, liepen wij automatisch achteruit. Dan weet je dat er een bal verkeerd kan vallen, zo kwamen ze helaas alsnog op gelijke hoogte.'

Dimitris Salpingidis zorgde uiteindelijk in de extra speeltijd ook voor de gelijkmaker (1-1), nadat Jeffrey Gouweleeuw de Alkmaarders in de 82ste minuut op voorsprong had gezet. AZ en PAOK hebben beide vier punten na twee wedstrijden in Groep L van de Europa League.