Gutiérrez dankt fans na succesvolle rentree

Reacties

Jonas Gutiérrez heeft de fans van Newcastle United bedankt voor de niet aflatende steun die hij heeft gehad tijdens zijn gevecht tegen kanker. De 31-jarige Argentijn maakte maandag zijn rentree in de beloftenploeg.

Gutiérrez dankt fans na succesvolle rentree

'Dank voor alle steun tijdens mijn ziekte. Ik ben trots om terug te zijn. Het was een goede wedstrijd', deelde de middenvelder met zijn volgers. Gutiérrez overwon teelbalkanker, werd in november weer schoon verklaard en maakte tien dagen geleden al zijn rentree op de training.

De terugkeer verliep goed. Onder toeziend oog van de nodige vaste waarden van de hoofdmacht speelde Gutiérrez 87 minuten alvorens hij een applauswissel kreeg. De beloftenploeg van Newcastle won uiteindelijk met 4-1.

Voor Gutiérrez was het zijn eerste wedstrijd in ruim een jaar voor de werkgever van Tim Krul, Vurnon Anita, Daryl Janmaat en Siem de Jong. De laatste keer dat hij in actie kwam voordat hij te maken kreeg met zijn slopende ziekte was op 5 april, op huurbasis namens Norwich City.

Gutíérrez staat al sinds 2008 onder contract op St. James' Park. Hij is daarmee een van de langstdienende spelers in de selectie van The Magpies.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.