Gullit: 'Van Bronckhorst is pas écht niet te benijden'

Reacties

Ruud Gullit heeft te doen met Giovanni van Bronckhorst. De ex-international ziet dat de trainer zwaar lijdt onder de crisis bij Feyenoord.

Gullit: 'Van Bronckhorst is pas écht niet te benijden'

'Giovanni moet dit nu maar allemaal zien te managen. Heb je gezien hoe oud hij ineens is geworden? Ik zei ooit dat ik als trainer niet te benijden was. Dat is een klassieker geworden, want Gio is pas niet te benijden', vertelt Gullit, zelf in het seizoen 2004/05 trainer van Feyenoord, in de nieuwe Voetbal International.

Mario Been, die Feyenoord tussen 2009 en 2011 leidde, vindt dat technisch directeur Martin van Geel veel te verwijten valt. 'Wat me stoort aan Van Geel is dat hij Van Bronckhorst zo laat bungelen. Gio moet alle kastanjes uit het vuur halen, maar de leiding hoor of zie je nergens. Ik vind dat oneerlijk. Het zou Feyenoord sieren als ze Gio publiekelijk steunen. Je ziet aan alles dat hij lijdt.' (Martijn Krabbendam & Dennis van Bergen)

Wat zijn de oorzaken van de teloorgang bij Feyenoord? Zijn er spanningen binnen de spelersgroep? Wat is de rol van Dirk Kuijt? Hoe zeker is Van Bronckhorst nog van zijn baan? Je leest het allemaal in de nieuwe Voetbal International, die vandaag in de winkels ligt en je hier kunt bestellen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.