Gullit coacht Seedorf en Van Hooijdonk in CL-opwarmer

Reacties

In de aanloop naar de Champions League-finale gaan de nodige voormalige vedettes de stemming in Berlijn proberen te verhogen. Zes Nederlandse oud-internationals hebben hun bijdrage aan de Ultimate Champions Match.

Gullit coacht Seedorf en Van Hooijdonk in CL-opwarmer

Zico is de coach van een team dat is samengesteld uit legendes van finalisten Barcelona en Juventus. De Braziliaan heeft onder anderen Edwin van der Sar, Giovanni van Bronckhorst en Mark van Bommel tot zijn beschikking.

Op verzoek van Barcelona haalde de UEFA Luis Figo van het lijstje af. De Portugees - tot voor kort kandidaat-voorzitter van de FIFA - was in de ogen van de Spanjaarden niet de geschikte man om hun club te vertegenwoordigen. Figo heeft het verbruid bij de Catalaanse aanhang na de immer beladen overstap naar aartsrivaal Real Madrid.

Aan de andere kant heeft Ruud Gullit, die samen met Peter Schmeichel de coaching van de All Stars voor zijn rekening neemt, ook landgenoten om in te zetten. Clarence Seedorf en Pierre van Hooijdonk maken deel uit van zijn selectie, waartoe ook Giovane Elber, Rai en Marco Materazzi behoren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.