Guidetti: 'Zelfs een cheeseburger is nu duurder dan ik'

Reacties

John Guidetti werd afgelopen week Europees kampioen met Jong Zweden. Na alle feestjes en huldigingen is de spits terug in de realiteit, die hem leert dat hij werkloos thuiszit.

Guidetti: 'Zelfs een cheeseburger is nu duurder dan ik'

'Ik ben een vrije speler nu', zegt Guidetti in gesprek met Marca. 'Zelfs een cheeseburger is nu duurder dan ik. Ik heb vrijdag een afspraak met mijn zaakwaarnemer, waarin ik ook te horen krijg wat er waar is van alle geruchten over Sevilla.'

De 23-jarige Guidetti staat volgens diverse Spaanse media in de belangstelling van de Europa League-winnaar. 'Het is een geweldige club. En mijn vriend Denis Suárez, die ik ken van Manchester City, speelt er ook. Het zou leuk zijn.'

Guidetti, die het afgelopen seizoen op huurbasis voor Celtic uitkwam, stond ook in de belangstelling van Feyenoord. De  Rotterdammers deden de Zweed zelfs een aanbieding om hem transfervrij van Manchester City over te nemen.

De spits, die in het seizoen 2011/12 met twintig competitietreffers veel indruk maakte in De Kuip, legde dat voorstel destijds naast zich neer om te kijken of er ook nog andere clubs geïnteresseerd waren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.