Gudelj: 'Op het veld zie je dat ik alleen met AZ bezig ben'

Reacties

Nemanja Gudelj blijft zich in stilzwijgen hullen over zijn toekomst. Ondanks de berichten dat de aanvoerder van AZ vanaf volgend seizoen in het shirt van Ajax speelt.

Gudelj: 'Op het veld zie je dat ik alleen met AZ bezig ben'

Het tekent Gudelj dat hij in een voor zijn toekomst cruciale fase wekelijks blijft uitblinken. Afgelopen zaterdag had hij met twee treffers een belangrijk aandeel in de 3-1 overwinning op ADO Den Haag. Zondag zat hij bij Ajax-NAC op de tribune. Hij weet dat de Amsterdammers belangstelling voor hem hebben, maar de vele vragen beantwoordt hij steevast met een glimlach.

'Als ik met mijn hoofd bij Ajax zou zitten, was ik nooit naar De Arena gegaan. Mijn vader had kaartjes, NAC is mijn oude club en Amsterdam dichtbij. Mijn broertje ging ook mee, dus we wilden gewoon een leuke wedstrijd zien', vertelt hij aan Voetbal International.

'Natuurlijk wist ik dat de verhalen zouden komen zodra ik gespot werd. Zit ik niet mee. Ik heb steeds gezegd dat ik pas na het seizoen over mijn toekomst ga nadenken. Dan zie ik wel met welke clubs ik ga praten. Tot dat moment hou ik me alleen met AZ bezig. Zo zit ik in elkaar. Ik denk dat je dat aan mijn prestaties op het veld kunt zien.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.