Gudelj: 'Nee, goal was niet alleen maar voor mijn vader'

Reacties

Nemanja Gudelj ontkent dat zijn winnende goal tegen NAC revanchegevoelens bij hem naar boven hebben gebracht. Bij zijn oude werkgever werd zijn vader onlangs ontslagen, maar de Servische middenvelder van AZ is vooral om andere redenen blij met zijn goal.

Gudelj: 'Nee, goal was niet alleen maar voor mijn vader'

'Ja, hij was bewust, kijk maar', vertelde Gudelj direct na de wedstrijd aan FOX Sports, waar vervolgens zijn doelpunt werd ingestart. 'Ik zag Jelle uit zijn doel komen en schiet de bal over hem heen', aldus de matchwinner over zijn fraaie volley.

'Nee, ik was verder niet extra gebrand vanwege de situatie van mijn vader', vervolgde Gudelj desgevraagd. 'Dat zijn randzaken. Ik wilde me volledig op de wedstrijd focussen. Bij dat soort dingen stilstaan gaat ten koste van die focus. Daarom wilde ik mijn tattoo ook niet laten zien. Ik wilde er allemaal niet te lang bij stilstaan, die goal was dus zeker niet alleen voor hem', vertelde Gudelj over de tatoeage, een beeltenis van zijn vader, op zijn bovenbeen.

'Natuurlijk ben je gebrand als je op bezoek komt bij een oude club, maar ik heb nog heel veel respect voor de fans hier', legde Gudelj, die na het laatste fluitsignaal een ereronde maakte in Breda, uit waarom hij niet al te uitbundig juichte. 'Deze club is heel belangrijk voor mij geweest. En dat mijn broertje, die in de B1 van NAC speelt, voor mij stond te juichen op de tribune? Ach, dat is toch normaal? Hij zit nog niet in het eerste van NAC en is blij voor zijn broer. Gelukkig heb ik weer gescoord en hebben we gewonnen. Daar ben ik heel blij mee.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.