Guardiola wil 'goede gevoel' tegen Eintracht pakken

Reacties

Eintracht Braunschweig lijkt voor Bayern München niet meer dan een hinderlijk tussendoortje in de aanloop van de Champions League-kraker tegen Real Madrid. Maar trainer Josep Guardiola ziet dat anders.

Guardiola wil 'goede gevoel' tegen Eintracht pakken

Met het oog op de volle ziekenboeg kan een nieuwe blessure in het duel van zaterdag de personele zorgen van Guardiola nog groter maken. David Alaba was de volgende die zich moest afmelden voor het duel met Eintracht Braunschweig na een stevige verkoudheid. Thiago Alcantara, Toni Kroos, Manuel Neuer, Rafinha, Diego Contento, Xherdan Shaqiri, Holger Badstuber en Tom Starke waren al eerder afgeschreven voor de wedstrijd van zaterdag.

Maar roteren om enkele vaste waardes te sparen of risico's op blessures uit de weg te gaan ziet Guardiola niet zitten. De wedstrijd tegen Braunschweig moet juist gebruikt worden als goede opwarmer voor de kraker in Santiago Bernabéu van woensdag.

'We kunnen in Madrid alleen goed spelen, als we het goede gevoel hebben', zei Guardiola een dag voor de wedstrijd tegen de nummer laatst in de Bundesliga. 'En dat gevoel moeten we overhouden aan het duel met Braunschweig. De beste spelers spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.