Guardiola: 'United met negen man in strafschopgebied'

Reacties

Trainer Pep Guardiola van Bayern München is ontzettend trots op zijn spelers na de Champions League-overwinning (3-1) op Manchester United. Door de zege schaarde Der Rekordmeister zich bij de laatste vier.

Guardiola: 'United met negen man in strafschopgebied'

Bayern had het lastig tegen United, dat met man en macht verdedigde en zo nu en dan via de counter gevaarlijk werd. 'Ze stonden met hun keeper en acht veldspelers in hun strafschopgebied, net zoals in Manchester al het geval was. Ik rekende er dus al op dat we het lastig zouden krijgen', aldus de Spaanse coach (foto).

'We zijn geduldig gebleven en we hadden wat geluk in de afronding', vervolgde de oefenmeester. 'Gelukkig was Arjen Robben fantastisch. Dat we nu in de halve finale staan maakt me enorm trots', vervolgde de oefenmeester. 'Als je naar beide duels met United kijkt, hebben we de plaats in de halve finale heel erg verdiend', blikte doelpuntenmaker Thomas Müller terug. 'Na de tegenslag (openingstreffer Patrice Evra, red.) hebben we ons opgericht en waren we direct dodelijk. Het was een zware en intense avond', sloot Müller af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.