Guardiola heeft goed nieuws: 'Robben is fit'

Reacties

Arjen Robben kan mogelijk zondag zijn rentree maken bij Bayern München. Al is de kans klein dat trainer Pep Guardiola meteen een beroep doet op de 31-jarige vleugelaanvaller.

Guardiola heeft goed nieuws: 'Robben is fit'

Nadat hij eind april in de halve finale van het Duitse bekertoernooi tegen Borussia Dortmund een spierscheuring in zijn linkerkuit had opgelopen kwam Robben niet in actie namens Bayern, maar Guardiola had vrijdag goed nieuws voor de fans. 'Arjen is fit. Op Holger Bastuber, Dante, Jan Kirchhoff, Javi Martínez en Franck Ribéry na is iedereen aan boord.'

Bayern speelt zaterdag de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. VfL Wolfsburg is de tegenstander in de strijd om de Duitse Super Cup. Tijdens de persconferentie een dag eerder ging het aanvankelijk echter nauwelijks over het duel met de bekerwinnaar. De journalisten wilden weten wat er waar is van de geruchten dat de Spanjaard na dit seizoen vertrekt. Guardiola wordt genoemd als manager van Manchester City.

'Ik zal beslissen wat het beste is voor de club', aldus Guardiola, die in München een aflopend contract heeft. 'Het hangt af van mijn gevoel en dat van mijn spelers, want het is belangrijk dat we allemaal gelukkig zijn. Ik heb geen andere aanbiedingen ontvangen, maar ik heb er wel over gelezen. Als ik een beslissing heb genomen, zal ik die bespreken met Kalle (Karl-Heinz Rummenigge, red.), Uli (Hoeness) and Matthias (Sammer). Er is echter geen haast bij.'

Afgelopen seizoen kroonde Bayern München zich met overmacht tot kampioen van Duitsland, maar in de Champions League was de halve finale het eindstation. Barcelona, dat het toernooi won door in de eindstrijd Juventus te verslaan, was te sterk voor Der Rekordmeister.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.