Guardado wil snel weer spelen: 'Al heb ik nu wel een jetlag'

Reacties

Andrés Guardado wil zo snel mogelijk in actie komen voor PSV. De 28-jarige Mexicaan keerde vrijdagmiddag terug op het trainingsveld bij de landskampioen, maar hield het al snel voor gezien. Wat hem betreft speelt hij echter snel weer.

Guardado wil snel weer spelen: 'Al heb ik nu wel een jetlag'

De strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen FC Groningen van zondag lijkt nog te vroeg te komen. Gevraagd naar of hij zondag in Amsterdam nog op de tribune blijft, maar tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag weer meedoet, antwoordde Guardado zelf echter: 'Dat weet ik niet, dat ligt meer aan Phillip dan aan mijzelf’, doelt hij op trainer Phillip Cocu. 'Maar ik wil zo snel mogelijk spelen en de ploeg helpen.’

Wel gaf hij toe wat vermoeid te zijn. Guardado speelde de laatste weken met Mexico in het toernooi om de Gold Cup, dat de middenvelder en zijn ploeggenoten wonnen. Donderdag keerde hij terug op Nederlandse bodem. 'Het was een lange reis vanuit Mexico, dat is altijd lastig. Ik heb nog een beetje last van een jetlag. Maar ik hoop me snel aan te sluiten.' (Dolf van Aert)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.