Guardado: 'PSV liet mij mijn droom niet waarmaken'

Reacties

Na de pijnlijke uitschakeling in de strijd om de Copa América richt Andrés Guardado zich op het nieuwe seizoen met PSV. De Olympische Spelen als revanche was hem niet gegeven.

Guardado: 'PSV liet mij mijn droom niet waarmaken'

Volgens PSV is er nooit een officieel verzoek uit Mexico gekomen om de middenvelder vrij te geven. 'PSV heeft drie maanden geleden al een standpunt ingenomen en dat is één eindtoernooi per zomer', zo duidde de club onlangs al.

Toch heeft Guardado het gevoel dat de Eindhovense club hem van de Olympische Spelen heeft afgehouden. 'Het was mijn droom die PSV mij niet heeft laten waarmaken', zegt Guardado tegen ESPN. Naar eigen zeggen heeft hij tevergeefs geprobeerd PSV te overtuigen.

Deelname aan de Olympische Spelen had de pijn kunnen verzachten van de keiharde klap op het toernooi om de Copa América, waar Chili in de kwartfinale met 7-0 te sterk was. 'Het is iets wat altijd onderdeel zal zijn van de geschiedenis van het Mexicaanse voetbal. Maar we komen nergens als we de rest van ons leven aan die 7-0 blijven denken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.