Guardado blijft hopen op groen licht PSV voor Rio

Reacties

PSV gaat ervan uit dat Andrés Guardado tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen aansluit bij de selectie. De 29-jarige middenvelder neemt vanaf komende vrijdag met zijn land Mexico deel aan de Copa América.

Guardado blijft hopen op groen licht PSV voor Rio

Vervolgens had Guardado ook de wens uitgesproken om zijn land te vertegenwoordigen tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Het toernooi in Brazilie vindt echter plaats van 3 tot en met 19 augustus, waardoor hij behalve de voorbereiding ook de eerste competitieduels van PSV zou moeten missen.

De landskampioen heeft Guardado geen vrijaf gegeven voor de Spelen, maar zowel de Mexicaanse bond als de speler zelf hoopt alsnog op medewerking van de Eindhovenaren. Daarbij gaf Guardado wel aan dat hij alle begrip heeft voor het standpunt van zijn club.

Van Ginkel
Overigens hoopt PSV nog altijd op een transfer van Marco van Ginkel. De 23-jarige middenvelder, momenteel met Oranje actief tijdens de oefentrip, kwam het afgelopen half jaar op huurbasis uit voor de Brabantse club. Daarin maakte hij veel indruk, onder meer met acht doelpunten, waardoor PSV actie gaat ondernemen om de speler definitief over te nemen van Chelsea. In Londen heeft Van Ginkel nog een doorlopend contract tot medio 2018.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.