Groot aantal spelers moet weg bij degradant Willem II

Willem II neemt na dit seizoen afscheid van een groot aantal spelers. De Tilburgse club, die afgelopen zondag na een 5-0 nederlaag tegen landskampioen Ajax officieel degradeerde uit de Eredivisie, hoopt met een frisse selectie komend jaar in de top van de Jupiler League te spelen.

Groot aantal spelers moet weg bij degradant Willem II

De spelers van wie het contract niet verlengd wordt zijn: wisselkeeper Arjan Christianen, Danny Guijt, Sofian Akouili, Mitchell Piqué en Genaro Snijders. Met de Luxemburgse spits Aurélien Joachim is nog niet gesproken, maar ook hij vertrekt uit Tilburg.

De huurlingen Nicky Hofs (terug naar Vitesse) en Tim Cornelisse (onbekend) spelen na de zomer evenmin nog in het Koning Willem II Stadion. Voor Kevin Brands, die nog een doorlopend contract heeft tot 2015, geldt dat Willem II hem graag wil verhuren. De technische leiding is niet tevreden over de mentaliteit van de middenvelder.

Willem II wil in de Jupiler League wel graag door met doelman David Meul, Marc Höcher, Hans Mulder en Robbie Haemhouts. Met hen wordt gesproken. Met Niek Vossebelt is enkele weken terug al overeenstemming bereikt over een nieuw tweejarig contract. Ook talent Simon van Zeelst heeft zijn handtekening al gezet onder een tweejarige verbintenis met een optie voor nog een seizoen.(Dennis van Bergen)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen