Groningen haalt 'grootste talent van Jupiler League'

Reacties

FC Groningen heeft Mimoun Mahi overgenomen van Sparta. Het twintigjarige talent moet alleen nog medisch gekeurd worden door de noorderlingen.

Groningen haalt 'grootste talent van Jupiler League'

Mahi werd gezien als het volgende groeibriljantje van Spangen. Hij heeft de route voor ogen die Iliass Bel Hassani en Lerin Duarte recent nog volgden en lijkt met zijn nieuwe club daarbij een stap in de goede richting te zetten.

Ajax, dat Mahi afgelopen lente in de play-offs had zien uitblinken, informeerde afgelopen zomer al naar de middenvelder annex linksbuiten. Mahi verkoos echter een basisplek bij Sparta boven Jong Ajax.

Zijn definitieve doorbraak moet nu bij Groningen gaan volgen. Precies een jaar geleden raakte de technisch begaafde speler ernstig geblesseerd aan een knie, na vier maanden revalidatie liet de uit Den Haag afkomstige Mahi in de tweede seizoenshelft zien dat hij momenteel het grootste talent van de Kasteelclub is. Voor Groningen was dat voldoende hem over te nemen.

FC Groningen meldt dat Mahi in de komende dagen al gepresenteerd zal worden. Mahi werd deze week door Voetbal International uitgeroepen tot grootste talent van de Jupiler League. Op VI Premium en in het tijdschrift, dat vanaf woensdag in de winkels ligt, leest u welke andere talenten er nog in de Jupiler League rondlopen. Bestel hier het nieuwe nummer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.