Groningen en Cambuur dicht bij gezamenlijk beloftenteam

Reacties

FC Groningen en SC Cambuur zijn met elkaar in gesprek over een gezamenlijk beloftenteam voor het komende seizoen. Dat meldt Groningen op de clubwebsite.

Groningen en Cambuur dicht bij gezamenlijk beloftenteam

Niet alle details over de samenwerking tussen de nummer acht en de nummer tien van de Eredivisie zijn al uitgewerkt, 'maar het uitgangspunt is dat FC Groningen per wedstrijd de meeste spelers levert met daarbij een gegarandeerde inbreng van SC Cambuur', aldus het statement.

'Paul Raveneau, de huidige trainer van Jong FC Groningen, gaat ook het nieuwe combinatieteam leiden. Hij wordt daarbij geassisteerd door een trainer, aangesteld door Cambuur', vervolgt de verklaring.

'Het merendeel van de thuiswedstrijden van Jong FC Groningen/Cambuur zal op Sportpark Corpus den Hoorn in Groningen worden afgewerkt. Daarnaast zal er een aantal duels in Leeuwarden worden gespeeld, namelijk minimaal twee voor en twee na de winterstop. Over de inzet van spelers en andere details moet nog een nadere invulling plaatsvinden. De komende weken zullen hierover over en weer gesprekken worden gevoerd tussen de technische mensen van beide Eredivisieclubs.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.