Grolsch blijft naamgever stadion FC Twente

Reacties

FC Twente weet zich de komende jaren verzekerd van Grolsch als naamgever van haar stadion. De club heeft een juridisch geschil met de bierbrouwer bijgelegd.

Grolsch blijft naamgever stadion FC Twente

Beide partijen lagen overhoop over hun commerciële afspraken, maar hebben dat conflict beëindigd. Daardoor blijft het stadion van FC Twente de komende jaren Grolsch Veste heten. 'We hebben de intentie om de club te blijven steunen, ook in periodes waar het wat minder gaat. In voor- en tegenspoed, dat mag FC Twente van ons verwachten en daar houden we ons ook aan', laat Edwin Blom van de bierbrouwer weten.

'Ik weet niet beter dan dat FC Twente en Grolsch twee merken zijn die onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar en met de regio Twente', reageerde financieel directeur Gerald van den Belt van FC Twente verheugd op het nieuws.

Het voortzetten van de samenwerking met Grolsch is zeer welkom nieuws voor de Tukkers, die op zoek moeten naar een nieuwe hoofdsponsor voor volgend seizoen. XXImo, de huidige hoofdsponsor, gaat niet met de financieel noodlijdende club verder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.