Groep D: Villarreal neemt koppositie over van PAOK

Villarreal heeft door PAOK Saloniki in Griekenland met 1-0 te verslaan, de leiding genomen in Groep D. Dinamo Zagreb en Club Brugge speelden gelijk.

Groep D: Villarreal neemt koppositie over van PAOK

Dinamo Zagreb-Club Brugge 0-0Vlak na het beginsignaal was Dinamo Zagreb direct bij een treffer. Sammir kreeg een dot van een kans, maar Geert De Vlieger (foto) bracht redding met een prachtige save. Club was echter niet onder de indruk en de ploeg van Adrie Koster, die Ryan Donk op de bank hield, trok het initiatief naar zich toe. De Bruggelingen waren regelmatig dichtbij een treffer, maar vooral Karel Geraerts had weinig fortuin met zijn doelpogingen.

Ook na rust bleef Club lang de betere ploeg, maar verloor een kwartier voor tijd het initiatief. De Vlieger kwam raar uit en trok Sammir naar de grond. De Braziliaanse spits nam zelf de strafschop, maar mikte op de paal. Dinamo ging nog op jacht naar de winst, maar treffers vielen er niet meer in Zagreb.

Villarreal-PAOK Saloniki 1-0Villarreal heeft door een 1-0 zege op PAOK Saloniki de eerste plaats in Groep D overgenomen van de Grieken. In de 38ste minuut bezorgde Marco Rubén, die uiterst koel afrondde, voor de zege voor de Spanjaarden.

Bekijk hier al onze video's