Groep 8: Bulgarije haakt aan na zege op Cyprus

Bulgarije blijft in de race om WK-kwalificatie dankzij een 2-0 zege op Cyprus. Het was voor de Bulgaren de eerste overwinning in Groep 8 na vier gelijke spelen op rij.

Al na acht minuten kwam Bulgarije op voorsprong. Voor eigen publiek scoorde Ivelin Popov met het hoofd. Cyprus zocht naar een gelijkmaker, maar tevergeefs. In de vierde minuut van de blessuretijd beslisten de Bulgaren het duel via een counter. Velizar Dimitrov legde de bal terug en Dimitar Makriev schoot vanaf vijf meter raak: 2-0.

In Groep 8 bezet Bulgarije de derde plaats met zeven punten uit vijf duels. Met drie punten lijkt Cyprus uitgeschakeld in de poule, waarin Italië en Ierland met respectievelijk dertien en elf punten de twee bovenste plaatsen bezetten.