Groep 2: Zwitserland laat zich foppen door Luxemburg

Een blamage voor Zwitserland, dat op eigen veld verloor van Luxemburg. Griekenland had geen problemen met Letland.

Zwitserland-Luxemburg 1-2
Het thuisdebuut van Ottmar Hitzfeld eindigde in een fiasco. De Zwitsers hadden negentig minuten lang een overwicht, maar slaagden er niet in de Luxemburgers te kloppen.

Na een half uur zette Jeff Strasser de bezoekers op 0-1 door een vrije trap binnen te krullen. Vlak voor rust zorgde Blaise N'Kufo nog wel voor de 1-1 met een rake kopbal. Maar terwijl de Zwitsers fanatiek joegen op de 2-1, sloeg Luxemburg nogmaals toe. Alphonse Leweck scoorde vier minuten voor tijd: 1-2.

Letland-Griekenland 0-2
Theofanis Gekas was de man voor de Grieken. In de tiende minuut zorgde de spits van Bayer Leverkusen voor 0-1. En in de 49ste minuut verdubbelde hij het verschil.

Moldavië-Israël 1-2
Israël poetste een vroege achterstand weg. Al in de eerste minuut zorgde Picusciac voor de 1-0. Maar in de laatste minuten van de eerste helft bogen de bezoekers de achterstand om in een voorsprong. Omer Golan tekende voor 1-1 en in de 45ste minuut was het Klimi Saban die voor 1-2 zorgde.

Griekenland heeft na twee duels zes punten in Groep 2. Israël is tweede met vier punten, gevolgd door Letland en Luxemburg met drie punten. De Zwitsers hebben één punt.