Groenendijk wil Overtoom bij Excelsior houden

Reacties

Coach Fons Groenendijk is tevreden over de wijze waarop proefspeler Tom Overtoom zich manifesteert bij Excelsior. De oefenmeester zou de bij Ajax opgeleide speler graag toevoegen aan zijn selectie en heeft daarover een positief advies neergelegd bij de directie van de Rotterdamse club.

Groenendijk wil Overtoom bij Excelsior houden

De 24-jarige Overtoom (foto) speelde na zijn tijd in Amsterdam bij Haarlem, Sparta, Veendam en FC Volendam en hoopt zich nu te bewijzen in de Eredivisie.

Ook keeper Mike Havekotte (19) doet het goed op Kralingen. De Rotterdamse clubleiding ziet in hem de gewenste derde keeper. Een tweede doelman achter eerste keus Filip Kurto wordt nog gezocht.

Groenendijk kijkt met een goed gevoel terug op het trainingskamp van de rood-zwarten in Delden, waar onder meer een oefenduel met Go Ahead Eagles met 2-0 werd gewonnen. Tegenvaller is evenwel de achillespeesblessure van Luigi Bruins, die hij overgehouden heeft aan het afgelopen seizoen. De middenvelder is weliswaar uit het gips, maar dreigt de start van het seizoen te missen. Voor Jordan Botaka en Tom van Weert, die gevolgd worden door talloze clubs, is bij Excelsior nog geen bod binnengekomen. Groenendijk gaat er daarom van uit dat hij over beide spelers kan blijven beschikken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.