Groenendijk volgde goede vriend Kuijt ook bij Arsenal

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Groenendijk volgde goede vriend Kuijt ook bij Arsenal

'Ik ben Kuijt altijd blijven volgen. Toen hij in Istanbul speelde, maar ook bij Arsenal.'
• Voorafgaand aan de Rotterdamse derby tussen Excelsior en Feyenoord ging Fons Groenendijk, trainer van de Kralingers, in op zijn vriendschap met Feyenoord-captain Dirk Kuijt (foto). Samen speelden ze bij FC Utrecht en daar creëerde het duo een band. Groenendijk gaf aan dat hij Kuijt altijd is blijven volgen, al kun je daar je vraagtekens bij zetten afgaande op zijn uitspraak.

• Vorige week werd Real Madrid in eigen huis met 4-0 afgedroogd door Barcelona. De hel barstte daarna los in de Spaanse hoofdstad. Maar het kan nog erger. Vandaag exact vijf jaar geleden verloor De Koninklijke met liefst 5-0 op bezoek in Catalonië.

• Nog een mijlpaal vandaag, maar dan eentje van een andere orde. Precies zeventien jaar geleden maakte dit Engelse talent op achttienjarige leeftijd zijn debuut voor Liverpool. De rest is geschiedenis…

'Als wij honderd miljoen op een speler bieden, doen clubs als Chelsea en Manchester City een bod van 120 miljoen. Het wordt een knettergekke transferperiode als we daaraan beginnen.'
• In gesprek met Sunday People doet Liverpool-manager Jürgen Klopp uitspraken over de transferwindow, die voor de deur staat. Zijn club wordt in verband gebracht met spelers als Mats Hummels en Ilkay Gündogan, maar de Duitser verwacht dat andere clubs de biedingen van The Reds altijd zullen overtreffen.

• Junior Stanislas zette AFC Bournemouth zaterdag diep in blessuretijd naast Everton (3-3). Commentator Chris Kamara wist niet wat hem overkwam.

'Newcastle heeft veel te veel monday-to-friday players: spelers die wel goed zijn op de training maar tijdens de wedstrijd tekortkomen.'
• Bij de BBC liet voormalig Newcastle United-spits Alan Shearer zijn licht schijnen op de slechte situatie waarin zijn oude club momenteel verkeert.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.