Grim niet terug onder de lat bij Ajax

Fred Grim, die vorig jaar gedwongen afscheid nam, had het keepersprobleem bij Ajax moeten oplossen. Maar hij heeft bedankt voor de eer. De situatie afgelopen seizoen heeft bijgedragen aan zijn besluit.

Grim niet terug onder de lat bij Ajax

Ajax is op zoek naar een keeper. Door blessures van Bogdan Lobont en Joey Didulica zit de Amsterdamse club dun in de keepers. Fred Grim werd gevraagd tijdelijk Maarten Stekelenburg bij te staan. Leo Beenhakker zag weinig problemen. 'Onze eerste gedachte ging meteen naar Fred uit, hij zal het toch niet in één keer kwijt zijn. Het is aan Koeman of Stekelenburg of Grim de eerste keeper wordt', zei de technisch directeur zaterdag. Maar Beenhakker was op de zaken vooruitgelopen. Grim reageerde namelijk negatief.

'Het bestuur heeft mij gevraagd mee te trainen en weer fit te worden. Maar ik heb vorig seizoen na mijn afscheid een zware periode doorgemaakt. Ik ben bang dat ik dat straks weer mee moet maken, als Joey Didulica of Bogdan Lobont weer terugkeert. Dan ben ik net weer fit en moet ik andermaal de teleurstelling slikken dat het allemaal voorbij is', zei Grim in De Telegraaf. De Amsterdammer is tegenwoordig keeperstrainer bij Ajax, dat na de afwijzing van Grim waarschijnlijk een keeper moet halen.

Bekijk hier al onze video's