Griezmann opnieuw van grote waarde voor Atlético

Reacties

Atlético Madrid stevent af op de derde plaats in de eindrangschikking van de Primera División na de overtuigende overwinning in eigen huis op Elche. Ook dit keer maakte Antoine Griezmann het verschil namens de Madrilenen: 3-0

Griezmann opnieuw van grote waarde voor Atlético

Het volgepakte Estadio Vicente Calderón moest even geduld hebben, maar tien minuten na de rust konden de fans van Atlético eindelijk juichen. Griezmann brak de ban en toonde andermaal aan hoe belangrijk hij is voor de ploeg van trainer Diego Simeone.

Vanuit een rebound opende de Franse aanvaller de score tegen Elche, terwijl hij tien minuten voor tijd de eindstand bepaalde op 3-0. In Madrid maakte hij alweer zijn 21ste en 22ste competitietreffer. Daarmee is hij na Cristiano Ronaldo en Lionel Messi de meeste trefzekere speler in de Primera División. Tussen de treffers van Griezmann door was Raúl García verantwoordelijk voor de tweede goal van de avond.

Daarmee sluit Atlético Madrid de teleurstellende week, waarin het werd uitgeschakeld in de Champions League door stadgenoot Real Madrid, af met een klinkende zege. Daardoor is de derde plaats stevig in handen van de ploeg van trainer Diego Simeone. Nummer vier Valencia, dat zondag in actie komt tegen Granada, volgt op zeven punten. Elche, waar Garry Rodrigues in de basis begon, is terug te vinden op plek veertien.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.