Griezmann bezorgt Simeone extra aanvallende optie

Reacties

Antoine Griezmann maakt de overstap van Real Sociedad naar Atlético Madrid. De Madrilenen betalen zo'n dertig miljoen euro aan de club waar hij sinds 2009 onder contract stond. Na de eerdere komst van Mario Mandzukic begint de aanval van Atlético vorm te krijgen.

Griezmann bezorgt Simeone extra aanvallende optie

De 23-jarige Griezmann zal een meerjarig contract ondertekenen in Madrid. Alleen een medische keuring staat de overgang van de aanvaller nog in de weg. 'Hij zorgt ervoor dat we nóg meer opties in de aanval zullen krijgen het komende seizoen', reageerde Simeone verheugd op de komst van de Fransman.

Nadat Diego Costa naar Chelsea vertrok, moest Atlético Madrid op zoek naar een vervanger. De ploeg van trainer Diego Simeone kwam uiteindelijk op de proppen met Mario Mandzukic, die overkwam van Bayern München. Nu komt ook Griezmann daar nog bij als versterking op de flanken.

Bij Real Sociedad kwam de flankspeler sinds 2009 in 141 competitieduels tot veertig doelpunten en zestien assists. Hij speelde al sinds 2005 in de jeugdopleiding van de club uit San Sebastián. Griezmann maakte tijdens het afgelopen WK deel uit van de selectie van Frankrijk. Hij startte in drie van de vijf duels in de basis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.