Griep houdt Elia voor het eerst sinds half jaar aan de kant

Reacties

Voor het eerst in een half jaar moet Eljero Elia een wedstrijd van Werder Bremen aan zich voorbij laten gaan. In tegenstelling tot zijn ploeggenoten ligt de 27-jarige vleugelspeler nog altijd ziek op bed. Een optreden in de Nordderby tegen VfL Wolfsburg gaat daarom aan hem voorbij.

Griep houdt Elia voor het eerst sinds half jaar aan de kant

Elia miste woensdag al de training van zijn Duitse werkgever. Dat gold ook voor Clemens Fritz, Nils Petersen en Sebastian Prödl, maar dat trio is inmiddels hersteld. 'Zij kunnen mogelijk weer spelen', zei trainer Robin Dutt. Elia niet. 'Elli ligt plat. Het is onwaarschijnlijk dat hij tot onze beschikking staat', aldus de coach van Werder over Elia, die zelf tegen Voetbal International wel bevestigde dat hij vrijdag weer gaat trainen.

Op jacht naar de eerste competitieoverwinning van het seizoen zal Elia voor het eerst sinds 8 maart ontbreken bij de huidige nummer zestien van de Bundesliga. Sinds de 27-voudige international destijds de uitwedstrijd tegen 1. FC Nürnberg miste, kwam hij in alle zestien wedstrijden in actie. Aan de kant van Wolfsburg zal de op een zijspoor belande Bas Dost waarschijnlijk niet op speelminuten kunnen rekenen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.