Grieks avontuur lonkt voor ambitieuze Ruiter

Reacties

FC Utrecht raakt mogelijk zijn doelman kwijt. AEK Athene heeft interesse in Robbin Ruiter en ook PAOK Saloniki gooide inmiddels een lijntje uit naar de 28-jarige doelman.

Grieks avontuur lonkt voor ambitieuze Ruiter

AEK Athene promoveerde deze zomer naar het hoogste niveau van Griekenland. De elfvoudige kampioen heeft ondanks de financiële problemen in eigen land voorgenomen flink te investeren om een serieuze rol van betekenis te kunnen spelen. Ruiter zou één van de steunpilaren moeten worden. 

De Grieken informeerden eerder al bij Ruiters zaakwaarnemer en zijn voornemens een bod uit te brengen bij FC Utrecht. De Domstedelingen zullen echter niet zomaar akkoord gaan. Ruiter heeft nog een contract tot de zomer van 2017. Ook PAOK zocht de afgelopen weken al contact met het management van de keeper.

Eerder stond de Amsterdammer volgens zijn zaakwaarnemer Martin van Ophuizen al op de shortlist van Southampton, dat uiteindelijk voor Maarten Stekelenburg koos. De ex-doelman van FC Volendam gaf in het verleden al aan graag eens in Engeland te keepen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.