Greuther Fürth haalt transfervrije Nederlander Djokovic

Reacties

Greuther Fürth heeft zich per direct versterkt met Damjan Djokovic. De 26-jarige Nederlander met Kroatische roots was zonder club, nadat hij eind vorig seizoen zijn contract met het Franse Gazélec Ajaccio had laten ontbinden.

Greuther Fürth haalt transfervrije Nederlander Djokovic

Bij Greuther Fürth, de huidige nummer acht van de Tweede Bundesliga, tekent Djokovic voor het lopende seizoen. De verwachting is dat de middenvelder komende zaterdag al zal debuteren in het thuisduel met Heidenheim.

De voorbije jaren leidde Djokovic, in Nederland alleen als jeugdspeler actief voor onder meer ADO Den Haag, Excelsior en Sparta, een nomadenbestaan. Hoofdzakelijk in Italië, bij Monza (Serie C1), Cesena (Serie A en Serie B) en Livorno (Serie B). Namens het uiteindelijk gedegradeerde Gazélec Ajaccio speelde Djokovic vorig seizoen 35 duels in de Ligue 1.

Eind juli toonde onder meer ADO Den Haag interesse. Maar beide partijen kwamen niet tot een akkoord. Een overgang naar het Russische Ural Yekaterinburg (huidige nummer elf Premjer Liga) ketste onlangs op het allerlaatste moment af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.