Greene niet tevreden met nieuwe aanbieding Levski

De toekomst van Serginho Greene (foto) bij Levski Sofia is uiterst onzeker. De 29-jarige verdediger is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Bulgaarse grootmacht, die door een serie van drie opeenvolgende nederlagen is afgezakt naar de vijfde plaats in de competitie.

Greene niet tevreden met nieuwe aanbieding Levski

Onlangs kreeg Greene een nieuwe aanbieding, maar daar is hij voorlopig niet op in gegaan. De leiding van Levski Sofia heeft al laten weten de voormalige speler van RKC Waalwijk, Feyenoord en Vitesse te willen behouden. Wellicht kan de benoeming van Ilian Iliev als nieuwe hoofdtrainer Greene nog op andere gedachte brengen.

De oud-international van Bulgarije is vanaf het nieuwe seizoen de permanente opvolger van Nikolay Kostov, die vorige week vanwege de slechte resultaten werd ontslagen. Aanvankelijk was Georgi Ivanov door Levski aangesteld als nieuwe man, maar die is na negen dagen dienstverband alweer opgestapt. Iliev maakt het seizoen af bij Beroe Stara Zagora, de nummer tien van de Bulgaarse competitie.

Naast Greene is ook Dustley Mulder een vaste waarde bij Levski Sofia. Zijn contract loopt nog een jaar door. Sjoerd Ars werd onlangs door Levski verhuurd aan Tianjin Teda. Andwelé Slory verliet de club halverwege het voorbije seizoen. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's