Greene en Mulder actief bij rel in Bulgaarse topper

Een vechtpartij ontsierde de Bulgaarse topper Litex Lovech-Levski Sofia. Ook Dustley Mulder en Serginho Greene (foto) waren betrokken bij het incident.

Greene en Mulder actief bij rel in Bulgaarse topper

Na ruim een half uur sloeg maandag de vlam in de pan. Na een elleboogstoot van Vladimir Gadzhev in het gezicht van Plamen Nikolov vlogen de spelers elkaar in de haren. Ook de Nederlanders van Levski Sofia, Greene en Mulder, bemoeiden zich met het opstootje.

Nadat alle partijen waren uitgeraasd deelde scheidsrechter Stanislav Todorov zes kaarten uit. Darko Tasevski (Levski) en Nikolov (Litex) konden de kleedkamer opzoeken, terwijl Wellington, Berberovic (beiden Litex) en Greene geel kregen. Opvallend genoeg bleef de aanstichter Vladimir Gadzhev een uitsluiting bespaard. De aanvoerder kreeg slechts een gele kaart voor zijn elleboogstoot.

Voor Levski Sofia was het helemaal een beroerde avond, doordat de topper in de slotfase met 2-1 verloren ging. Svetoslav Todorov maakte op schitterende wijze twee minuten voor het einde de winnende treffer, waardoor Levski Litech naast zich moet dulden op de eerste plaats.

Bekijk hier al onze video's