Greene bezorgt Levski Sofia zege op AA Gent

Bekijk hier alle andere uitslagen in eerste speelronde van de Europa League. Uiteraard kunt u voor doelpuntenmakers en uitslagen ook terecht bij ons Scorebord.

Serginho Greene beleefde donderdag een uiterst plezierige avond. In het Europa League-treffen met AA Gent bezorgde de Nederlander zijn Bulgaarse werkgever de overwinning: 3-2.

Bij Levski begon naast Greene ook Dustley Mulder in de basis. Andwélé Slory behoorde niet tot de wedstrijdselectie. Na treffers van Randall Azofeifa (Gent) en Joãozinho (Levski) gingen de ploegen rusten met 1-1.

Vlak na rust zette Marco Suler de Belgen, die in de play-offs Feyenoord uitschakelde, op een 1-2 voorsprong. Garra Dembélé schoot even later de thuisploeg met een knappe goal langszij.

Zes minuten voor tijd beleefde Greene zijn hoogtepunt. Hij kopte raak na een vrije trap van Joãozinho.