Gravenberch verruilt Roemenië na één jaar voor Dordrecht

Reacties

Onder voorbehoud van de medische keuring heeft FC Dordrecht zich voor komend seizoen versterkt met Danzell Gravenberch. De 21-jarige Amsterdammer heeft een contract voor een jaar getekend, met een optie voor nog een seizoen.

Gravenberch verruilt Roemenië na één jaar voor Dordrecht

Zowel de uit de Eredivisie gedegradeerde club als technisch directeur Marco Boogers meldt de komst van Gravenberch via Twitter. De veelzijdige middenvelder, die ook op diverse posities in de defensie uit de voeten kan, had een aflopend contract bij Universitatea Cluj.

Voordat Gravenberch dit seizoen 22 keer in actie kwam voor de nummer vijftien van Roemenië, speelde de voormalige jeugdinternational voor NEC, dat hem in 2014 een half jaar huurde van Ajax. Tot een debuut in de hoofdmacht van de Amsterdammers kwam het nooit.

Voor Dordrecht, de nummer laatst van het voorbije Eredivisie-seizoen, is Gravenberch alweer de achtste versterking. Eerder legden De Schapenkoppen al beslag op de stuk voor stuk transfervrije Jafar Arias, Michael Chacón, Shayron Curiel, Alvin Daniels, Kristiaan Haagen en Jaimy Schaap. Peter Leeuwenburgh wordt gehuurd van Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.