Gratis op te pikken: wie gaat aan de haal met Sahin?

Reacties

Wie pikt Nuri Sahin op? De 31-jarige spelmaker heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd voor Werder Bremen gespeeld nu het herstel van zijn heupblessure maar niet wil vlotten.

Gratis op te pikken: wie gaat aan de haal met Sahin?
© Pro Shots

'Het ziet er erger uit dan verwacht, dit seizoen zal hij niet meer in actie komen. Het wordt te krap', vertelt Werder Bremen-trainer Florian Kohfeldt aan Bild.

Volgens Duitse media is de kans zeer groot dat de degradatiekandidaat het contract van de ex-Feyenoorder niet zal verlengen. Al vóór zijn kwetsuur was Sahin namelijk niet bepaald een vaste waarde. De speler die in 2018 werd vastgelegd als beoogd verlengstuk van de technische staf was dit seizoen al blij met een optreden in de basis.

Zo staat de 52-voudige Turkse international opnieuw op een kruispunt in zijn loopbaan. De jongste Bundesliga-speler aller tijden maakte met name in het seizoen 2010/11 furore, toen hij met wervelend spel Borussia Dortmund naar de landstitel leidde en een transfer verdiende naar Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad viel Sahin tegen en ook een periode bij Liverpool alsmede een terugkeer bij Dortmund werden geen succes.

Spelersprofiel

N. Şahin


Geboortedatum:
5 september 1988
Leeftijd:
35
Geboorteplaats:
Lüdenscheid
Nationaliteit
Turkije
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
73 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Werder Bremen
Meer over Werder Bremen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.