Grappenmakers van Spartak begrijpen niets van Lewandowski-transfer

Reacties
Grappenmakers van Spartak begrijpen niets van Lewandowski-transfer
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Spartak Moskou heeft het op social media maar druk met venijnige grapjes maken over Europese topclubs. Deze keer is Barcelona het mikpunt van de Russische lolbroeken.

Barcelona bereikte zaterdag een akkoord met Bayern München over de transfervoorwaarden voor Robert Lewandowski, die voor naar verluidt zo'n vijftig miljoen euro gaat verkassen. Net als veel anderen binnen de voetbalwereld vragen ook de mensen bij Spartak zich af waar het noodlijdende Barcelona dit geld vandaan heeft getoverd. Het resulteerde in een cynische tweet.

'Wij wanneer Barcelona Victor Moses wil kopen met denkbeeldig geld en betalingen gestructureerd tot 2438.'

Eerder dit weekend stak Spartak ook al de draak met Cristiano Ronaldo, die hard op zoek is naar een nieuwe club. En vorige maand moest Bayern München het nog ontgelden, nadat er geruchten waren verschenen over een nogal merkwaardige aanbieding voor Sadio Mané.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.