Granqvist wil duidelijkheid van Ibrahimovic: 'Bel de bondscoach'

Reacties

Andreas Granqvist heeft een oproep gedaan aan Zlatan Ibrahimovic om snel duidelijk te maken wat zijn precieze bedoelingen zijn. De 36-jarige spits van Los Angeles Galaxy heeft meerdere keren laten weten sowieso aanwezig te zijn bij het WK in Rusland, maar niet in welke hoedanigheid.

Granqvist wil duidelijkheid van Ibrahimovic: 'Bel de bondscoach'

En dat zorgt voor onrust in het Zweedse kamp. 'Ik denk dat het voor de ploeg goed zou zijn, als Zlatan uitsluitsel geeft', zegt Granqvist, aanvoerder van de nationale ploeg sinds het afscheid van Ibrahimovic als international na het EK 2016, in gesprek met Aftonbladet.

Ibrahimovic tweette onlangs op cryptische wijze dat de kans sky high is dat hij op het WK speelt en stelde daarna in een Amerikaanse tv-show nogmaals op het WK aanwezig te zijn. Duidelijk is niet of de 116-voudig international serieus over een rentree nadenkt of, waarschijnlijker, dat het een marketingstunt betreft.

Terwijl Zweden zich opmaakt voor het eerste WK sinds 2006, werkt de kwestie-Zlatan als stoorzender. Bondscoach Janne Andersson zei eerder deze week tegen Kicker dat een rentree niet aan de orde is. 'Hij heeft mij in ieder geval niet gebeld. Maar hij komt zeker niet voor in mijn plannen voor het WK.'

Volgens Granqvist zou het goed zijn als Ibrahimovic de bondscoach informeert over zijn intenties, zodat Zweden het achter zich kan laten en de focus op de WK-duels met Duitsland, Mexico en Zuid-Korea kan. 'Zlatan moet Janne bellen of op zijn minst in de media verklaren, wat hij nou echt wil.'

Afgaande op onderstaand reclamefilmpje, dat Ibrahimovic op zijn Instagram-account zette, kan de Zweedse bondscoach lang wachten op dat verlossende telefoontje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.