Granada laat Israëlische aanvaller thuis voor uitduel op aanraden van politie

Granada-aanvaller Shon Weissman reist vanwege veiligheidsredenen niet met zijn teamgenoten af voor het uitduel met Osasuna, zo is besloten door club en speler. De speler uit Israël plaatste recentelijk enkele berichten over de oorlog tussen Hamas en Israël en dat werd hem niet in dank afgenomen.

Granada laat Israëlische aanvaller thuis voor uitduel op aanraden van politie
© Pro Shots
Osasuna
Osasuna
2 - 0
Granada
Granada

Weissman maakte dit seizoen in twee duels speelminuten voor Granada, maar zal niet afreizen naar Pamplona voor de uitwedstrijd tegen Osasuna in speelronde 10 van La Liga. Granada heeft van bronnen buiten de club en van de lokale politie in Pamplona begrepen dat de berichten van Weissman voor flink wat vijandigheid hebben gezorgd onder de hooligan-groepen van onder andere Osasuna. Het werd Granada daardoor afgeraden om Weissman mee te nemen naar de competitiewedstrijd.

Weissman heeft inmiddels zijn berichten, waarin hij de tegenaanval van Israël op de Gazastrook steunde, verwijderd. Bij Granada trainde hij vervolgens wel mee, omdat dit volgens trainer Paco López een uitlaatklep was voor Weissman. Granada maakte niet bekend of Weissman door deze situatie meer wedstrijden gaat missen in het seizoen.

Bekijk hier al onze video's