Gouden genen: zoon van Cristiano Ronaldo toont zijn klasse

Reacties

Gaat Cristiano Junior zijn vader achterna door prof te worden? De twaalfjarige zoon van Cristiano Ronaldo traint hard om in de voetsporen van zijn vader te treden. Zijn vrije trap is in ieder geval veelbelovend.

Gouden genen: zoon van Cristiano Ronaldo toont zijn klasse
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Er zijn nieuwe beelden opgedoken waarop de zoon van Ronaldo in actie te zien is. Vanaf vlak buiten het strafschopgebied krult hij de bal met veel precisie in de verre bovenhoek. Cristiano Junior doet dat in een tenue van Sporting Lissabon, de club waar zijn vader de opleiding doorliep en doorbrak.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Cristiano Junior is zijn vader achterna gegaan naar Al-Nassr. Hij speelt bij de Saoedische club in de Onder-13. Ronaldo maakte in de voorbije jaren geen geheim van de sportieve ambities van zijn zoon. De 38-jarige ex-sterspeler van Manchester United, Real Madrid en Juventus deelde regelmatig beelden waarop hij samen met zijn naar hem vernoemde zoon trainde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.