Gorré wil na stunt tegen West Brom naar Old Trafford

Reacties

Kenji Gorré hoopt na de stunt van Northampton Town in het League Cup-toernooi op een ontmoeting met Manchester United. De Nederlandse aanvaller besliste dinsdag de strafschoppenserie tegen Premier League-club West Bromwich Albion. Keeper Adam Smith stopte eerder de inzet van James Morrison, waardoor de club uit de League One met 4-3 won.

Gorré wil na stunt tegen West Brom naar Old Trafford

'Ik wil uit naar Manchester United', zegt Gorré resoluut tegen Sky Sports. In de derde ronde van het League Cup-toernooi stromen de Europees spelende clubs in. Onder andere Arsenal, Leicester City en Manchester United maken hun opwachting. Of Northampton ook naar Old Trafford gaat, zal woensdagavond blijken. Dan wordt er geloot voor de derde ronde van de League Cup.

Beslissend
Na verlenging waren Northampton en West Bromwich in evenwicht: 2-2. Beide teams misten een strafschop en Smith stopte de vijfde penalty van de bezoekers. 'Mijn medespelers legden er geen druk op. Ze zeiden: "Kies een kant en relax." Ik dacht alleen maar aan rechts en schoot raak. Ik rende al weg voordat de bal het net raakte. Het was te gek.'

De 21-jarige Gorré wordt dit seizoen door Swansea City verhuurd aan Northampton. Vorig seizoen kwam de zoon van oud-prof Dean Gorré op huurbasis uit voor ADO Den Haag, maar hij keerde in januari terug omdat hij te weinig aan spelen toekwam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.