Goossens wil via Roemenië naar de VS

Reacties

John Goossens vervolgt zijn loopbaan in Roemenië. De 27-jarige middenvelder tekende zojuist een contract voor een jaar bij het Roemeense FC Voluntari. Daarin werd een clausule opgenomen dat hij in de winterstop kan overstappen naar een club uit de Amerikaanse MLS.

Goossens wil via Roemenië naar de VS

Goossens kwam vorig seizoen enkele maanden uit voor het Indiase FC Pune City, de nieuwe club van Wesley Verhoek. Vervolgens hield de voormalige speler van Ajax, NEC en Feyenoord zijn conditie op peil bij FC Utrecht.

In de afgelopen maanden kwamen verschillende aanbiedingen voorbij, maar Goossens richtte zich op een nieuw buitenlands avontuur. Er was onder meer concrete interesse vanuit de Amerikaanse MLS, maar aangezien die competitie pas in januari weer begint, zocht Goossens naar een club voor de komende maanden.

Via de voormalige Ajacied George Ogararu en begeleider Johan Wins werd de middenvelder in verband gebracht met FC Voluntari. De club werd vorig seizoen kampioen van de tweede divisie en promoveerde naar het hoogste niveau van Roemenië. Met vier punten uit negen competitieduels vecht de club momenteel om lijfsbehoud.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.