Gomez maakt er vier voor winnend Duitsland

Duitsland won met ruime cijfers het oefenduel met de Verenigde Arabische Emiraten. In Dubai zegevierde Die Mannschaft met 7-2.

Grote man was Mario Gomez. De nieuwe spits van Bayern München produceerde vier treffers. In de 35ste minuut tikte hij de bal in het verlaten doel na een voorzet van Lukas Podolski: 0-2. In blessuretijd schoot hij de 0-4 binnen.

In de 47ste minuten zagen zevenduizend toeschouwers in Dubai hoe Gomez op aangeven van invaller Cacau ook de vijfde Duitse treffer aantekende. En in blessuretijd bepaalde hij de eindstand op 2-7 na voorbereidend werk van Christian Träsch.

Heiko Westermann en Piotr Trochowski tekenden voor de 0-1 en
0-3, terwijl Faris Juma de bal in eigen doel werkte om de zesde Duitse goal op het scorebord te laten verschijnen. Bondscoach Joachim Löw liet Schalke 04-doelman Manuel Neuer en VfB Stuttgart-verdediger Träsch debuteren.