Gomes en Verhaegh in toekomstplannen van FC Twente

FC Twente staat aan de vooravond van een grote renovatie. De Enschedese club ziet daarbij een rol weggelegd voor Heurelho Gomes en Paul Verhaegh.

Gomes en Verhaegh in toekomstplannen van FC Twente

Leroy Fer zag zijn transfer naar Everton in januari op het laatste moment afketsen, maar de Engelse club heeft al aangekondigd komende zomer een nieuwe poging te doen de middenvelder voor zich te winnen.

Naast Fer lopen meer basisspelers bij FC Twente rond met plannen een nieuwe uitdaging aan te gaan. Wout Brama was afgelopen zomer al dicht bij een overgang naar Eintracht Frankfurt, terwijl Douglas en Nikolay Mihaylov ook van zins is Enschede achter zich te laten.

Voor die laatste heeft FC Twente al een opvolger in het hoofd. De Tukkers denken sterk aan Heurelho Gomes (31) als opvolger van de Bulgaarse goalie. De voormalige doelman van PSV staat op een zijspoor bij Tottenham Hotspur en speelt op huurbasis bij 1899 Hoffenheim.

FC Twente wil meer zaken doen in Duitsland. Want als vervanger van Roberto Rosales – voor wie de Spaanse competitie lonkt – is Verhaegh in beeld. De voormalige back van Vitesse staat tot komende zomer onder contract bij FC Augsburg. (Peter Wekking) Lees voor het uitgebreide verhaal over FC Twente de nieuwe Voetbal International, die vanaf woensdag in winkels ligt.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen