Goed nieuws voor Twente en Tiendalli na mri-scan

FC Twente kan komend weekend waarschijnlijk alweer beschikken over Dwight Tiendalli. De linksback moest zondag de wedstrijd bij FC Utrecht (1-1) aan zich voorbij laten gaan omdat een oude knieblessure weer opspeelde. Tiendalli raakte begin januari in het oefenduel met Hoffenheim geblesseerd aan het gewricht. Een mri-scan wees echter uit dat de kwetsuur meevalt.

Goed nieuws voor Twente en Tiendalli na mri-scan

Oguchi Onyewu, de van AC Milan gehuurde verdediger voor wie Tiendalli bij de hervatting van de competitie moest wijken, lijkt zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen Vitesse ook weer inzetbaar. De Amerikaan is hersteld van de rugblessure die hij opliep tegen PSV, maar kon tegen FC Utrecht niet in actie komen omdat hij vorige week was geveld door de griep.

Marc Janko laat de oefeninterland van Oostenrijk tegen Nederland woensdagavond aan zich voorbijgaan vanwege een heupblessure. Ook Bryan Ruiz zal niet in actie komen namens zijn land. Hij zegde af voor de wedstrijd van Costa Rica tegen het Venezuela van zijn ploeggenoot Roberto Rosales.

De sterspeler van FC Twente wil deze week in Enschede meer inhoud kweken. Ruiz is weliswaar hersteld van zijn meniscusoperatie maar mocht van de medische staf tegen Feyenoord en FC Utrecht niet langer dan twintig minuten en respectievelijk één helft meespelen. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's