Goed nieuws voor Spurs: Vertonghen nadert rentree

Reacties

Jan Vertonghen staat al sinds begin december aan de kant met een enkelblessure, maar mogelijk maakt hij tijdens het thuisduel met Manchester City zijn rentree bij Tottenham Hotspur.

Goed nieuws voor Spurs: Vertonghen nadert rentree

De voormalige Ajacied speelde donderdag een uur mee tijdens de oefenwedstrijd tegen stadgenoot West Ham United (3-0 winst). Vertonghen reageerde tevreden na afloop. 'Ik ben blij dat ik terug ben en zestig minuten heb gespeeld vandaag. Het voelde goed, nu kijk ik uit naar het volgende Premier League-duel.'

En die wedstrijd staat gepland op woensdag 29 januari, aangezien er komend weekend gevoetbald wordt in de strijd om de FA Cup. Mogelijk kunnen tegen City ook Younès Kaboul, Paulinho en Sandro hun opwachting maken omdat zij na blessures ook speeltijd kregen tegen West Ham. 'Het is geweldig nieuws dat zoveel jongens terugkomen van een blessure in deze cruciale periode', aldus manager Tim Sherwood.

Tottenham Hotspur presteert de laatste weken uitstekend. De laatste vier competitiewedstrijden werden gewonnen, waardoor de ploeg van Sherwood - die begin december de ontslagen André Villas-Boas opvolgde - vijfde staat in de Premier League met acht punten achterstand op koploper Arsenal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.