Goed nieuws voor Barcelona: Bravo klaar voor rentree

Reacties

Barcelona kan zaterdag op bezoek bij Sevilla weer een beroep doen op Claudio Bravo. De 32-jarige doelman is volledig hersteld van een hamstringblessure en keert terug in de wedstrijdselectie.

Goed nieuws voor Barcelona: Bravo klaar voor rentree

Begin september raakte Bravo geblesseerd toen de 95-voudig international zich met Chili voorbereidde op het thuisduel met Paraguay (3-2 winst). Barça-trainer Luis Enrique kon daardoor vier competitiewedstrijden geen beroep doen op de keeper, die werd vervangen door Marc-André ter Stegen.

Eigenlijk speelt de Duitser alleen duels in de Champions League en het bekertoernooi, maar nu kreeg hij de kans zich een aantal wedstrijden achter elkaar te laten zien. Maar nadat Ter Stegen al niet vrijuit was gegaan tijdens het Super Cup-duel met Athletic de Bilbao, was er ook kritiek na de wedstrijden tegen AS Roma en Bayer Leverkusen.

En op bezoek bij Celta de Vigo kreeg Ter Stegen - net als eerder tegen Athletic en Sevilla - vier doelpunten tegen. De kans is daarom groot dat Bravo zaterdagmiddag in Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán (aftrap 16.00 uur) meteen in de basis begint bij de Catalanen, die nog niet kunnen beschikken over de geblesseerden Adriano, Andrés Iniesta, Lionel Messi, Rafinha en Thomas Vermaelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.