Goals Villa verbloemen defensief gestuntel Valencia

Valencia won met moeite van UD Alméria (3-2). Twee goals van David Villa zorgden ervoor dat het defensieve geklungel van Los Ches onbestraft bleef.

Goals Villa verbloemen defensief gestuntel Valencia

De ploeg van Unia Emery kende een droomstart toen Joaquín in de vijfde minuut een pass van David Silva op waarde schatte. UD Alméria kroop vervolgens wat meer uit de schulp en kreeg kansen. De meeste daarvan ontstonden doordat de defensie van Valencia, met Hedwiges Maduro als centrale verdediger, erg slordig en onzeker speelde.

Álvaro Negredo profiteerde tweemaal van het matige verdedigen van de thuisploeg. De aanvaller van Alméria maakte de 1-1 en bracht zijn team terug in de wedstrijd na de twee goals van Villa.

Villa benutte een strafschop na een overtreding op Juan Manuel Mata en hij zette de 3-1 op het scorebord. Na de aansluitende treffer van Negredo kregen de bezoekers nog enkele uitstekende kansen. Valencia-goalie César Sánchez was echter attent bij doelpogingen van Kalu Uche en Pablo Piatti. Maduro werd kort voor tijd gewisseld. De oud-Ajacied had last van een blessure.

Bekijk hier al onze video's